Tuesday, April 17, 2007

L-Argiplex Kvinna

Smartlab har nu tagit fram den populära sexuellt upphöjande produkten L-argiplex.Vilket gör att vi kan sälja denna produkt till ett nu oslagbart pris som ingen annan butik i sverige kan konkurrera med. Tabletterna är utan kapsel, kan variera lite i nyans och är lite större än orginal.

köp Argiplex här

Svenskt naturmedel ökar sexlusten. Modern forskning har visat att den essentiella aminosyran L-Arginin utgör den viktigaste beståndsdelen vid bildandet av kväveoxid. En forskning som också ledde fram till nobelpriset i medicin 1998. Kväveoxid är i sin tur huvudnäringen för att svällkropparna skall fungera i kvinnans genitala kroppsdelar. Dessutom är kväveoxid en av de viktigaste ämnena som styr processerna i hjärnans lustcentrum. L-Argiplex innehåller som huvudämne just L-Arginin, men är också förstärkt med de synergiskt verkande ämnena magnesium och naturligt E-vitamin (och då i första hand d-Alpha- och d-Gammatocopherol). En kombination som också är patentsökt. L-Argiplex kvinna skiljer sig innehållsmässigt mot L-Argiplex man genom en något lägre mängd av L-Arginin och magnesium, men med tillägg av; Pantotensyra, Vitamin B2 och Biotin. Dessa vitaminer ingår inte i L-Argiplex man som däremot har tillägg av Zink.

Innehåll: En dagsdos (5 tabletter) innehåller: L-Arginine HCL 2125 mg, Magnesium 170 mg, Vitamin C 150mg, Vitamin E* 100mg, Pantotensyra 10mg, Vitamin B6 10mg, Vitamin B2 1,5mg, Biotin 600mcg, Folsyra 400mcg.

Dosering: 5 tabl/dag


No comments: